Krokante Zoete Pieper wedges

4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 750 gr Zoete Piepers
  • 2 eieren
  • 150 gr broodkruimels
  • 50 gr fijn geraspte parmezaanse kaas
  • 1 el knoflook poeder
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 tl (gerookte) paprika poeder
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper

Bereidingswijze

- Snij de Zoete Piepers in partjes.

- Meng voor het broodkruim mengsel de broodkruimels, parmezaanse kaas, knoflookpoeder, oregano, zout en peper in een diep bord.

- Breek de eieren in een diep bord en klop los.

- Haal de Zoete Pieper partjes door het ei en wentel de partjes vervolgens door het broodkruim mengsel.

- Verhit een pan met een goede laag zonnebloemolie tot deze goed heet is

- Bak de partjes in de olie tot deze goed bruin zijn.